Ida-Marie Isaksson

NYC Detox

nyc-detox

Dag 6 på min detox och jag har hade en liten dipp igår morse. Jag har verkligen flängt hit och dit och helt glömt bort att dricka det Oh så livsviktiga VATTNET. Och då får man skylla sig själv. Detoxen gör att man driver vatten och dricker man inte vatten blir man uttorkad. Yrsel till följd för min del. Tur att det är lätt avhjälpt!

Sedan dess har jag verkligen skärpt till mig och nu är jag tillbaka på banan igen. NYC Detox är hårdare är Paris Detox som jag drack första 4 dagarna. Inget för nybörjare och det märktes redan efter första juicen (därav yrseln). Den sätter verkligen igång systemet och jag kände lite av de där symptomen jag saknade de första dagarna på min Detox. Juicerna är fortfarande lika goda och fräscha. Nästa gång jag kör en detox kommer jag att starta med NYC direkt.

Läs mer om min detox här. Juicerna hittar du här (ilovejuicing.se)

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Men vad häftigt! Jag känner fortfarande av en massa positiva effekter sedan jag gjorde detoxen. Speciellt kring sockersuget och småätandet! Vad duktig du var som fixade själv!!! Hur gjorde du juicerna? Har du några tips? Kram!

stats