Ida-Marie Isaksson

new bedding.

ng-baby-royal

Idag har V varit på babysim och nu ska han snart krypa ner i en renbäddad säng med sprillans nytt från NG Baby.

Mamman är aningens trött hon också efter det där babysimmet, men det finns en del att göra innan det är godnatt för min del.
Känns som att inte gör annat än plockar och tvättar men ändå tar det aldrig slut. Och det kommer inte att ta slut, hur mycket jag än försöker. Tänk om man kunde göra som mannen och bara slänga sig på soffan och slappa när kvällen kom. Men nej, det går bara inte. Så dumt!

Ha en fin kväll!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Har du testat att dra lite på tiderna? Man får fightas lite en vecka ungefär, men det är värt det!! Vi lägger V kl 9, nästa steg är nog kl 19 nu när han börjar bli så rörlig och får så många intryck att smälta, och dessutom kan äta lite större mängder innan läggdags. Jag märker att han blir jättegnällig om han inte får en lång nap på dagen. Förr var det inte så noga.

    Nja, han ligger och joxar och grymtar en stund först. Sedan somnar han in. Vi brukar slå på den inbygga musiken i hans babywatch, så somnar han inom någon minut. Jag vet inte hur vi gjort för att få honom till att göra så. Det är bara så han är liksom.

    Han har aldrig varit en sovätare, kanske när han var riktigt liten. Han är alltid vaken en liten stund och kikar runt, sedan vill han bli trött och slumra till i vår famn innan vi lägger honom i hans säng.

    Kram!

stats