Ida-Marie Isaksson

weekend.

ida-marie-isaksson

Monki Coat // Zara Pants // LV Scarf // Nike AF1 Shoes // Boy Chanel // Aldo Eyewear

Igår bokade jag en flygbiljett upp till Stockholm för mig och Vinnie. En weekend i mitten av Maj blir det och har vi lite tur med träningarna så joinar pappan oss en dag också! Det blir lite jobb för min del men mest en massa mys med släkt och vänner.

Ikväll är det hemmamatch så då hänger vi på Olympia! Heja HIF!

Håll förresten extra utkik här i eftermiddag, något väldigt spännande coming up!!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. idamarieisaksson

  Hej Johanna! Grattis!

  Jag är supernöjd med min bugaboo Cameleon. den är lättkörd och väldigt lätt att hantera överallt.

  Det finns två små negativa grejer med den. Dels blir det rätt skakigt på riktigt dåligt underlag, dvs grus/sten/gupp och sedan har jag hört att den lätt kör fast med de små hjulen i sand & snömodd. Men det sistnämnda har jag inte märkt av ännu och kommer nog inte uppleva. I de situationerna lyfter jag upp de små hjulen och låter vagnen rulla på de stora hjulen den biten.

  Buffalo är lite större och lite tyngre. Men har de större hjulen där fram som många efterfrågar. Jag ville ha en liten och lätt vagn så jag valde Cameleon. Hade jag köpt en ny vagn idag hade jag kanske köpt en Donkey med korg bara för att den är så praktisk. Den är nästan exakt lika som Cameleon bara att den har en krog på sidan och går att göra om till tvillingvagn sedan.

  Jag kan förresten rekommendera att beställa från http://www.babyplus.nl Mycket billigare och väldigt bra service. Leverans direkt från fabrik i Holland hem till dörren. Man mailar dem för att få prisförslag.

  Kram I

  Så länge det inte är riktigt dåligt underlag, läs grus/sten, så funkar den bra ett köra också. Men början tycke jag att det var ganska skakigt på allt annat underlag än asfalt. Gissar att jag hade tyckt det med alla vagnar kanske 🙂

stats