Ida-Marie Isaksson

New serum

vitamin-e-overnight serum-in-oil

Vinnie hade ont i magen inatt stackaren och M tröstade honom i någon timme innan jag tog över på morgonkvisten. Det gick över som tur var och när han kom hem från träningen tog jag med mig V till Väla så att M fick sova igen lite tid. Sanna och jag tog en mysig fika och strosade i affärer en snabbis. Nu är jag rätt trött, men jag är van för mina axlar låter mig ändå inte sova ordentligt. Imorgon ska jag få sovmorgon 😀 Ska krypa ner i soffan och bara mysa resten av kvällen!

Nytt i badrumsskåpet är detta silkeslena Vitamin E Overnight Serum In Oil från The Body Shop. Jag behövde något för att boosta hyn lite extra på natten och ren olja tycker jag är lite för mycket medan vanligt serum är lite för lätt. Så denna hybrid blir perfekt. Den doftar helt underbart dessutom.

Juiceupdate kommer snart!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats