Ida-Marie Isaksson

New hair color at Nikita Hair

 

Just nu har jag en Kim Kardashian-inspirerad frisyr i väntan på att åka ner till Euro So Cap och sätta i extensions. Jag tycker denna typ av frisyr är jättefin och jag testade den för exakt ett år sedan, men tyvärr så trivs jag inte alls i kortare frisyrer. Så är det bara!

Älskar färgen dock, denna gång körde vi en ny metod och jag tycker det blev riktigt bra! Tack Mathias och de andra inblandade på Nikita Hair i Helsingborg Centrum, ni e bäst! 

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Synd att du inte gillar den längden, jättefint på dig ju! Är det inte skönt att slippa extensions? Färgen var riktigt fin också 🙂

stats