Ida-Marie Isaksson

juicing dag 1-3

paris-detox2

Nu har jag genomgått de första dagarna av min I love Juicing juicedetox och det är de dagarna som sägs vara de värsta.

Jag är faktiskt väldigt förvånad över hur lätt det har gått. Jag hade ställt förväntningarna efter mina tidigare detoxer. Det är inte alltid så lätt att driva ut sina gifter.
Jag hade förväntat mig huvudvärk, yrsel, trötthet, svaghet, sjukdomskänsla, ja allt det som man kan känna när man genomgår en riktig detox. Men jag har inte känt ett smack av det. Det enda jag har känt är att jag har varit lite frusen och ett magknip som gick över lika fort som det kom. Hungrig var jag kring middag de första två dagarna. Men det funkade bra med de tips de ger på hemsidan.

Snarare att jag redan börjar känna av det där euforiska detoxruset en aning. Jag är pigg trots att jag gått från 10 liter kaffe till noll på en dag.  Jag känner noll sötsug. Min hy är fin. Jag har mycket energi trots att jag endast dricker juice. Lite konstigt kan jag tycka. Undrar om jag är en sån som dippar dag 4-7 kanske?
Jag är sugen på salt, men det är jag ju alltid saltoman som jag är. Juicerna innehåller så klart salt, men jag skulle kunna döda för lite lättsaltade chips.

Vad är det i de där ILJ juicerna egentligen? Haha! Jag är hooked!

LOVE I

(mer under kategorin ”detox”)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    För mig var det självklart att amma OM det funkade. Och det gjorde det från dag 1. Så skönt då V var ganska liten när han föddes! Tyvärr har jag ett rätt jobbigt kroniskt migrän som bara kan medicineras med väldigt stark medicin, så då fick jag välja migrän eller amning. Så jag stod ut i 3 månader sedan slutade jag och det gick också hur bra som helst. Också så skönt!

    Jag tycker att man absolut ska göra ett försök att amma om man har möjligheten. Det är värt det om man ser på vad man ger barnet. Sedan är inte inte så kul med ömma bröstvårtor, frustration och spända bröst första veckan/veckorna men det blir bättre om man bara biter ihop lite.

    Amning är en sån laddad fråga och många dömer andra mammor som väljer att inte amma, men jag tycker att det är helt upp till var och en. Man kan inte sätta sig in i någon annans situation och då ska man heller inte döma.

    Kram!

stats