Ida-Marie Isaksson

LPG progress

DSC01410

Hej på er!

Idag har jag haft en ganska bra dag och det känns som att jag är påväg tillbaka efter min lilla ”sjukvecka”.
Jag var hos Vesna på Akacia laserklinik (länk) för min LPG-behandling och jisses så skönt med lite avkoppling. Min kropp har svarat jättebra på behandlingen, spec på den delen som slimmar huden och tonar, så nu kör hon stenhårt med cellulitbehandlingen istället för att bli av med de envisa rackarna. Ont och skönt på samma gång haha 🙂 Min förväntningar inför behandlingen var inte att bli av med celluliter, dem har jag accepterat för länge sedan. Alla kvinnor har dem mer eller mindre, de är ärftliga och jag har haft dem sedan jag var tonåring. Bara att leva med det! Jag ville få fart på förbränningen och få hjälp på traven att slimma till mage och höft efter graviditeten och det fungerade verkligen. Så får jag bort några celluliter på köpet så är det bara bonus!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats