Ida-Marie Isaksson

details.

urpenn
Ur & Penn Watch (here) // Hermes Bracelet 

Idag har jag varit ute på en spontan långprommis med några tjejer i mammagruppen. Nästan 2 timmar var vi ute. V är inne i en gnällfas där han helst ser att jag underhåller honom varje sekund av hans vakna tid . Så det var skönt att komma ut lite och prata med andra mammisar.

Nu ska jag krypa ner i soffan bredvid mannen och titta på ett avsnitt Game of Thrones. Imorgon ska vi fixa pass till både mig och lilleman inför semestern, sedan blir det nog en tur till Väla hela lilla familjen.

Hela outfiten får ni imorgon!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats