Ida-Marie Isaksson

oldie.

Photo 2011-11-29 15 25 57

En riktig gammal goding jag hittade när jag satt och letade genom arkivet. Thailand 2011 om jag inte minns fel. Underbar resa trots lite halvdåligt väder. Börjar faktiskt längta tillbaka till Thailand igen, kanske blir en resa dit i december?

Började denna dag ganska bra med en spontanfrulle med min mysiga mammagrupp. Sedan blev det lite migrän men nu mår jag hyfsat igen haha.
Imorgon ska jag iväg på en grej som jag både längtar efter och fasar för. Men förhoppningsvis kan det hjälpa lite!

Nu måste jag ta tag i lite jobb!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla

    Hej! För några inlägg sedan så lade du upp en superfin napphållare med din sons namn på men jag undrar var det var för napp? 🙂 ser ut som en mam men har aldrig sett en som är helvit, så bara måste fråga.

    Vänligast Pernilla

stats