Ida-Marie Isaksson

Secrets to beautiful shiny hair.

 

Jpg3

Friskt, böljande, rörligt, rent och blankt. Det är hur jag vill att mitt hår ska se ut. Men det är inte lätt att få till, spec med extensions. Hår har en tendens att suga åt sig och bli strävt och matt, det kanske delar sig i ”stripor” eller tovas ihop lätt.
Min metod gör att håret på längderna håller sig rent och blankt längre och jag slipper tvätta, föna och styla det så ofta. (2 ggr i veckan)

2014-07-304
Här kommer mina bästa tips:

1: Investera i en BRA hårfön. När jag flyttade till Grekland orkade jag inte släpa med mig min hårfön så jag köpte en ny därnere. Jag köpte en relativt billig med mycket power för att den skulle vara effektiv. Den hade nån sorts Ionic-effekt och jag var helt ok nöjd med den. Tills jag kom hem och använde min gamla trotjänare från BaByliss igen. Jisses vilken skillnad. Håret blir SÅ mycket blankare och lenare med den. Enorm skillnad. Den har en effekt på 2000W och är utrustad med Ionic-ceramic effekt. Det gör att negativa joner lägger sig runt hårstrået vilket reducerar statiskt elektricitet och gör håret mer blankt. Jag tror just min modell har slutat tillverkats men här är en likvärdig -> BaByliss iPro Light 2000W.

2: Använd en bra rundborste. Jag har just bytt från min 10 år gamla borste i stål till en keramisk borste med Ionic-egenskaper. varför gjorde jag inte det tidigare. Samma effekt här som med fön. Blankare och mjukare hår, mindre friss och spröt. Min nya borste kommer från Head Jog (no 78) och jag köpte den på Vacker i Väla Centrum

3: Rätt hårserum för ditt hår. Jag gillar inte oljor. Jag upplever att de gör håret lite matt och klibbigt, håret delar lätt upp sig och ser smutsigt ut. Men det är induviduellt. Detta serum från Euro So.Cap är min absoluta favorit i liten mängd. Håret blir blankt och det känns inte tungt eller orent. Du hittar mitt favoritserum Silk System Serum Fluid här.

Jag plattar ALDRIG för att få håret blankt eller rakt, utan jag fönar det rakt och blankt och oftast lite lockigt i topparna för att få det att se mer levande ut.. Jag tycker att plattången/värmen gör att det lättare delar sig och fastnar ihop.
Om jag lockar det använder jag antingen BaByliss 38mm locktång (stora lockar/vågor) eller CeraWand 25-38 mm (mindre, mer uttalade lockar)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats