Ida-Marie Isaksson

freedom.

DSC00817

DSC00822

Att ta bilen och bara fara ut och åka utan destination med hög musik spelandes ur högtalarna. Det är frihet! Det är också något som inte kommer att bli lika självklart när vi nu ska bli 3 i familjen, så vi njuter lite extra. I fredags hämtade vi ut vår nya fina bil och igår styrde vi kosan mot Varberg för att hälsa på våra gamla Gefle-vänner Tessan & Pär Asp. Vi såg Pär vinna med sina Bois och sen åkte vi hem till deras nybyggda fina villa och åt den berömda maten från Campino. Härligt att träffas igen!

Idag ösregnar det här i Skåne och vädret som just nu översvämmar delar av Malmö är tydligen påväg hitåt, så värre ska det bli. Det spelar dock ingen roll för mig för jag har massor av jobb att stöka undan. Imorgon bär det av till Stockholm för att möta upp Sofie och Novis som kommer från Ryssland. Underbart med lite kvalitetstid. Josie kommer också så det blir en riktig reunion. På onsdag kommer M och på torsdag är de gala-dags och Lee’s stora fest på Trädgården. Sedan hänger vi kvar och umgås med vänner hela helgen. Späckad vecka med andra ord!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats