Ida-Marie Isaksson

New shiny hair.

Jpg2

I onsdags åkte jag till Malmö för att fixa håret och jag är såååå nöjd!! 
Först dök jag in till de duktiga tjejerna på Nikita Hair i Triangeln. Jag har ju gått på Nikita i Gävle i flera år, så varför bryta ett vinnande koncept? Jag litar verkligen på dessa duktiga frisörer och jag blev inte besviken denna gång heller. Tack Lotta och Sanya i Gävle för att ni hjälpte till. Där tog jag ut alla gamla extensions och sedan slingade de hela utväxten men en kall blond färg. Såklart toppade de mitt hår också, det måste man göra även om man har extensions. Topparna ska vara precis så som de ser ut på bilden, väldigt urtunnade. Då smälter de bäst ihop med det andra håret.

När det var klart så kilade jag vidare til Euro So.Cap’s salong i Malmö. Jag har ju haft deras hår länge och bett om råd/tips när jag undrat något men vi har aldrig träffats personligen så det var kul! SUPERDUPER DUKTIGA på löshår måste jag säga! Euro So.Cap är italienskt och ett av äldsta och mest renommerade namnet på markanden. De har vunnit massor av priser för sitt hår och de säljer till ett stort antal salonger runt om i världen. Det jag tycker bäst om med detta hår är att det blir bättre och bättre i kvaliten under tiden man har det. Jag tar endast ut det för att fästena och utväxten kommer för långt ut. Dessutom sitter fästena med lätthet i 3 månader och ändå är de lätta att plocka ut. Denna omgång hade jag tappat 1 slinga (!)

På salongen fick jag löshåret nyanserat innan de satte i det för att slippa greja med silverschampo själv. Håret är varmare i tonen än mitt. De satte i runt 150 slingor och många är delade för att få så små fästen som möjligt. De är mindre än riskorn! Jag brukar normalt ha Classic Line men nu testade vi även De Luxe Line i den mån det fanns i min färg. Skillanden på dem båda är att vanliga extensions tunnas ut längst ut medan deluxe line är lika tjocka hela vägen ut. Håret blir alltså mer fylligt och man behöver förre extensions om man som jag gillar tjockt friskt hår. Om du är osäker på vilken färg du ska ha så maila och fråga. Namnen som tillverkarna sätter stämmer inte riktigt överens med verkligheten. Deras hemsida är en guldgruva av tips och råd för er med löshår! Här hittar du priser och eftersom de inte har några mellanhänder så är det mycket billigare än att göra ex hos frisör.

Jag har dessutom fått en rabattkod till er läsare som gäller när ni beställer i webbshopen.
Ange ”IdaMarie” så får ni 10 % rabatt på er beställning!

LOVE I

Före!

DSC00764

Slingor!

DSC00774

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag har också haft löshår i evigheternas tid. Jag ÄLSKAR att läsa om ditt hår. Question, vad går kalaset på för din del? Jag är egentligen supernöjd med min salong, men samtidigt så är jag ev. sugen att byta.

stats