Ida-Marie Isaksson

Malmö here I come.

DSC_0777

yesterdays outfit coming soon

God morgon fina ni!
Jag sitter på ett tåg på väg till Malmö för att gå till frissan och få håret uppfriskat. Hatar känslan av att ha smutsigt hår som jag alltid får när utväxten blir lite för lång. Jag ska även träffa en god vän som råkar vara i Malmö på jobb, ser verkligen fram emot det! Eftersom jag är på resande fot har jag förberett en veckouppdatering (redan ny vecka!?). Ni kan också hänga med på instagram (idamarieisaksson).

Hoppas ni får en toppendag!

– – –

Morning sweeties!
I’m on a train right now on my way to Malmö to get my hair done. I always get the feeling my hair looks dirty when the highlights grown out to far, so it’s gonna be lovely! I also had luch on my side since a good friend is in Malmö for work so we’re having dinner, so happy! Since I’m travelling I’ve prepared a week by week-update (aready a new week!?). You can also follow me on instagram (idamarieisaksson)

Have an amazing day!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats