Ida-Marie Isaksson

Zzzzz.

DSC_0546

Herre Jeeeez vad jag är trött idag. Jag som trodde den tiden var över men icke!
Imorse var jag iväg och fyllde på fransarna hos Julina igen, hon är så grymt duktig, nöjd från första stund. (Du kan boka henne här)! Jag ska ta lite bilder och visa. Imorgon ska jag iväg till Malmö för att få håret nyfixat, först på Nikita Hair Triangen och sedan på Euro So.Cap’s salong. Flyt att de finns så nära! Det bir en heldag på språng men kameran åker såklart med och jag ska försöka få någon att ta lite bilder!

Ha en fin dag!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Jag kollade upp det i början av graviditeten och kom fram till att det beror på vad man gör och vad man använder för kemikalier. Mina behandlingar är inte farliga och min frisör använder ett utblås som blåser ut ev ångor. Bäst är att fråga din frisör för det varierar ju beroende på vad du gör för behandlingar. Kram!

  2. Emma

    Folk ska fan leta efter alla andledningar att klaga på något!!!! Ush! Läs inte, gå ut och gör något som du mår bra av istället så slipper du vara så bitter och klaga!! Sök din egen lycka ditt eget lugn istället för att söka efter saker att störa dig på.

stats