Ida-Marie Isaksson

migraine.

20140729-133512.jpg

Hej på er! Det där med träning och ledproblem är svårt alltså. Igår började jag känna av huvudvärk och inatt utvecklades det till migrän så nu ligger jag här på rummet och mår apa. M är ledig idag och svärföräldrarna är här på besök så vi hade planerat att ta båten över till Helsingör och strosa lite, men de fick kasta loss utan mig. Detta med migrän är ju inget nytt för mig, inget preggo-relaterat. Men det är frustrerande att inte kunna medicinera denna åkomma som jag brukar, nästan en panikkänsla. Nu är det bara att stå ut och hoppas att det passerar fort.

– – –

Hi! This thing with keeping in shape and having joint problem is’t easy. Yesterday eve I felt a headache coming and tonight it turned into migraine so I am stranded in the bed feeling really bad. M has a day off and his parents are visiting so we had planned taking the boat over to Denmark, but they had to go without me. This thing with migraine isn’t new to me, not something preggo-related, but it’s frustrating not to be able to take the medicine I need for this problem. Almost a feeling of panic. I just have to endure it and hope it passes fast.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ebba

    Usch, migrän är vidrigt!! Hoppas du mår bra snart. & när du mår bra vore det ganska kul med en frågestund speciellt eftersom du är gravid! hihi. Ta hand om dig! 🙂

stats