Ida-Marie Isaksson

looking for a gala-dress.

2014-07-25

Den årliga Chic-galan närmar sig med stormsteg och jag röjer runt på nätet för att hitta inspiration till mitt klädval. Riktigt svårt när man har en lite mage som putar, de allra flesta väljer rysch och pysch, draperingar och stora tält och det är faller inte riktigt mig i smaken. Jag vill ha något däremellan. Skandinavisk stil. Figursmickrande men inte stoppad korv, löst sittande men inte tält, smakfulla detaljer och ingen gräddbakelse. Helst av allt skulle jag nog vilja designa själv eller få hjälp att designa. Tveka inte att slänga iväg ett mail om du har något förslag!

– – –

The annual CHIC-gala is one month away and I’m browsing the internet for inspiration on what to wear. It’s really hard now that I have this pouting little tummy to consider. Most pregnant styles are to puffy, draped or tent-looking for my taste. I’d like something in between. Scandinavian style, flattering but not to tight, loose but not a tent and tasteful details. A dream would be to design it youreself or to get help to find something perfect. Don’t hesitate to contact me if you have a suggestion!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats