Ida-Marie Isaksson

Fräsha sommarfötter med Flawa

DSC_0156-3

DSC_0161-5

DSC_0162

Denna smarta lilla uppfinning använder jag i mina skor nu när det är varmt och man vill med skor utan stumpor. De håller fötterna torra och fräscha utan att märkas allt för mycket. Det rekommenderas att man ska byta dem efter 1 vecka, men eftersom jag inte använder samma skor hela tiden så har jag haft dem i säkert 3 veckor, fortfarande lika effektiva! Ett litet vårtips!

Lite info:
Flawa hygiensula är en verkligt effektiv hygienprodukt som garanterar fräscha, torra och luktfria fötter även efter en hel dag instängda i skor. Lägg en sula i skorna och fötterna får andas, svetten sugs upp och dålig lukt tas bort. Istället märks en svagt frisk doft.

Hemligheten ligger i sulornas fyra lager med olika betydelsefulla egenskaper. Översta lagret består av Polypropen som är både hudvänligt och låter fötterna andas. Första mellanlagret består av eko- logisk bomull (80%) och cellulosa (20%) som absorberar fukt. Andra mellanlagret utgörs av den majsbaserade ingrediensen Cyclodextrin som kapslar in och neutraliserar dålig lukt och fukt samt utsöndrar allergifria doftämnen, vilket ger en angenäm diskret doft. Understa lagret har en anti- glidbehandling som gör att sulan hålls på plats i skon. Cyclodextrin är ett bioaktivt ämne, vilket innebär att det endast aktiveras då man belastar sulan med tryck. Sulorna håller fötter och skor fräscha i 7 aktiva dagar, därefter byter man till ett par nya sulor. Sulorna är dermatologiskt testade.

Flawa ultratunna hygiensulor är max 1,4 mm tjocka, vilket gör att de kan användas i alla skor utan att de tar någon plats eller märks. De finns i tre storlekar: Small (36–38), Medium (39–41) och Large (42–44).

En förpackning med 8 par hygiensulor kostar ca 119 kronor och säljs på Apotek Hjärtat & Apoteket AB.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats