Ida-Marie Isaksson

fresh&clean.

DSC_0187-4

DSC_0189-2

DSC_0206-3

DSC_0217-3

Imorse  var vi uppe i tid för att gå till Farmers Market i Voula. Man måste vara ute i god tid om man vill lägga vantarna på de finaste råvarorna och de vackraste snittblommorna. Apelsinerna man köper här är så löjligt överlägsna allt jag smakat tidigare. Allt smakar så otroligt mycket mer och bättre. Bara den färska vitlöken sprider en vitlöksdoft som får mig att bli sugen på en god Pestopasta. Nu är frukten uppackad och blommorna snittade. Igår medan vi spenderade eftermiddagen med Josie & barnen, var städerskan här och gjorde vårt hem skinande rent. Så nu är det så skönt att sätta sig ner med en kaffe och jobba.
Nackdelen när man jobbar hemma är ju att man ser allt som borde göras. Jag har ständigt lite dåligt samvete över städning. Det är svårt att hinna med allt och vi har så stora ytor. Dessutom är nog vår lägenhet en städarens mardröm med mycket glas, marmor och svarta ytor så det är ett helt dagsverke att bara få bort allt damm och alla ränder. (Note to myself: Aldrig mer svart/glas, marmorgolv och vitt golv i köket!)
Ett kontor hemma blir prio när vi slagit oss ner, när det nu blir?

Jag har en jättespännade nyhet att avslöja, men jag måste vänta några dagar till 🙂 Det händer så otroligt mycket roligt & spännande just nu, det kliar i fingrarna att få jobba. Jag börjar längta hem till Sverige nu också, att få ta i med hårdhandskarna och knyta nya kontakter!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats