Ida-Marie Isaksson

help us find a home.

DSC_0094

DSC_0048

DSC_0045

DSC_0030-3

DSC_0016-4

Så här stora är de små nu. Världens underbaraste kattungar! Eftersom de har blivit flaskmatade så älskar de människor och vill helst gosa in sig i famnen på en, otroligt tillgivna och orädda. Ullis dotter har lekt med dem också så de är vana vid barn. När de inte leker kurragömma och jagar sin egen svans dvs…
De går på lådan och sover i sin lilla korg, exemplariska. Nu är det dags att leta ett hem till dem och vi hoppas verkligen någon kan ta hand om dem båda två. Det vore hemskt att skilja dem åt, de har bara varandra!

This is how big the little kittens my friend found in a box only a few days old and dying of dehydration got. Since they have been flask-fed they are the most affectionate and loving little creatures. The use a litter and sleeps in their little basket, exeptionally well adjusted. Ullis daughter has been playing with them all along so they are used to children carrying them around. Now it’s time for us to find them a home, we hope someone could take them both. It wouldnt be human to separate them, they only got eachother.
They are located in Voula so spread the word and help us get theese miracles a home!

here’s pictures from when they were just found

DSC_0259

DSC_0249-3

DSC_0257

DSC_0256

DSC_0234

DSC_0220-2

DSC_0224-3

DSC_0227-2

DSC_0244

DSC_0245-2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Åh! Så fint av dig. Hoppas verkligen dom kommer till ett bra hem och inte blir någon typisk sommarkatt. Bor i Gbg annars hade jag gärna hjälpt dig. Vi har själv en katt och har funderat länge på att skaffa någon kompis till henne. Lycka till och hoppas som sagt verkligen att dom hittar ett fint hem med mycket kärlek och värme! Kram

stats