Ida-Marie Isaksson

25% på Akademikliniken

I samarbete med Akademikliniken

Idag var jag på Akademikliniken i Helsingborg för att få nytt botox runt ögonen. Det har varit så bra för mig! Avslappnande och skönt, sminket sitter bättre, jag rör ju så himla mycket på dem musklerna hela tiden, kniper ihop ögonen och sånt når jag pratar.

När jag ändå hade tid så tog jag tag i att be om råd för läpparna som är lite torra och skrynkliga. Mina läppar är ju ganska stora naturligt – men med åldern har de förlorat lite av sin naturliga volym. Så Erica lade in totalt 0,6ml i båda läpparna – bara för puff och fukt. Bilderna är tagna direkt efter – dvs lite blått och svullet, men jag är supernöjd! Jag hade jätteont i huvudet dagen innan och hade tagit lite huvudvärksmedicin – rekommenderas INTE. Då kan man bli lite mer lättblödande och det var jag, kommer att få lite blåmärken. Men så är det! Erika sa att der inte år så vanligt, mem såklart finns risken!

Skynda er att kolla liven på min instagram om ni vill se – jag filmade medan Erica stack ?

Med koden ”IDAMARIE25” från du 25% på hud- och injektionsbehandlingar på alla WIC i Sverige, kan ej kombineras med andra erbjudanden samt gäller ej kur-priser. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats