Ida-Marie Isaksson

If fashion had a home – 20% på Jotex

I samarbete med Jotex

Just nu har Jotex en som heter ”If fashion had a home”. Idén är att man kan spegla sin personliga stil både i mode och inredning, att de helt enkelt kan matcha på ett snyggt sätt. Och det stämmer ganska väl tycker jag. Är du kanske inne på randigt såhär inför våren? Matcha din randiga tröja med fina randiga textilier eller en randig vas. Älskar du just nu det franska modet, låt det spegla även ditt hem. Skapa helt enkelt en look för ditt hem med Jotex produkter- som också matchar din look klädmässigt.

Hur skulle det se ut om du matchar ditt hem med din garderob, alltså hur mode och inredning går hand i hand? Jag gillar ju enkla naturnära färger och linjer, vitt, linne men även lite lite spretiga detaljer och accentfärger i både mode och inredning. Jag tycker att jag matchar ganska bra!

Klicka här för att se den fantastiska insposidan – jag fick så sjukt mycket inspo till vår uteplats!!

GlaspanterSkira gardiner

Under kampanjen så får ni exklusivt 20% på hela ordern (Gäller även mattor och möbler, ej rea)!

Kod: JOTEXSS18

Giltig: till 2018-05-31

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats