Ida-Marie Isaksson

Min helg och grilltips!

Innehåller adlink – cervera

Häromdagen gjorde vi något så snabbt, enkelt och fantastiskt gott! Pizza på grillen! Köpte en sån här stor pizzasten som man lägger i grillen. Den värms upp lika snabbt som grillen. Sedan gjorde vi pizza på vanliga ”pizzakit” med mozzarella & pesto, salami och ost och skinka. Pizzan blev färdigräddad på några minuter och så himla krispig och god, mycket godare än när man gör i ugnen. Nästa gång ska vi prova egen pizzadeg eller köpa en från pizzerian, så mycket godare än pizzakit. Det går även att baka bröd. Det finns så mycket roligt man kan göra med en sten i grillen!

Godmorgon på er och härlig söndag! Vi har kalas hos en granne på agendan idag och solen strålar så det blir utelek. Vi har haft en sån bra helg, jag känner mig skönt stressfri och harmonisk. Igår var vi iväg och köpte en massa nya växter till uteplatserna så nu är det en smärre djungel på framsidan, love it!

Ha en fin söndag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats