Ida-Marie Isaksson

Jätte-Monstera

Denna stora Monstera alltså. Den enda växt i min ägo som överlevt länge än ett år och den växer som att den är dopad trots att den ibland är utan vatten alldeles för länge. Vi hade en städerska en gång som frågade vad jag gödslade den med, hahaha ? Dedu, hemlis! Ska säga att jag har tagit död på x antal monsteras under detta exemplars livstid. Mostermonsteran! Nu Jinxar jag den säkert. Jag måste skaffa något nytt som den får klättra på för den hänger snart över matbordet.

Jag behöver köpa nya växter till resten av huset. De har dött (surprise!) Så jobbigt att vattna ju! Jag glömmer bort på övervåningen hela tiden! Det blir nog ett gäng kaktusar denna gång 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magdalena

    Inte lätt med dessa gröna växter, är också sån som glömmer bort att vattna….tog till och med död på en kaktus som jag hade…då är det illa! ?

  2. Sofie

    Kan tipsa om orkidéer. Jag är oxå sämst på att vattna ? men dom kan jag vattna lite extra så dom står lite i vatten, sen låter ja dom torka ut innan jag fyller på ?

stats