Ida-Marie Isaksson

Solskydd framför datorn?

I samarbete med Akademikliniken

day-maximal-sense

 

Hej på er! Mår ni bra? Dagarna känns väldigt mycket trist vardag där dagen försvinner i ett nafs just nu. Jag längtar till våren och lite värme! På jobbet har jag iaf gjort en av mina favoritsaker just nu – spelat in videos och redigerat. Så himla roligt och kreativt! Jag gör det bara på mobilen så det är inte alls avancerat men jag blir ju genast sugen på att bli bättre på det där, Som med allt annat som har med media & marknadsföring att göra! Har så sjukt många youtubekurser jag måste göra haha!

 

Visste ni förresten att man utsätts för UV-strålning när man jobbar framför dator och att det påverkar vår hy?! Jag hade ingen aning innan Amelie på AK i Helsingborg informerade mig. Så nu har jag införskaffat den här lilla tuben – Day Maximal Sense SPF 50 –  och smörjer en liten liten dutt varje morgon efter att jag tagit på dagcreme. Bara på panna, kinder och näsrygg, det räcker just nu. Solen är ju MIA. Den lär bli flitigt använd i sommar för det är grym i konsistens och så praktiskt eftersom man kan lägga den på sin egen dagcreme! Ett bra tips om ni är rädda om ert skinn! 20% rabatt på den just nu här!

 

Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats