Ida-Marie Isaksson

Business outfit

outfit-lager157

printworks-laptop-case randig-tshirt

printworks-initial

 

Hej på er! Idag har jag varit i Lund på det fina Park Inn by Radisson och haft utbildning. Vi satt uppe i deras businessvit med massa fina designmöbler och utsikt över vidderna.. Den är helt magisk – kolla in min instastory!

Jag var hos frisören för ett tag sedan och slingade mitt hår och nu börjar jag äntligen vänja mig vid och tycka om det. Jag har inget löshår nu utan kör au naturel – klart att det tar ett tag att vänja sig men nu börjar jag tycka om det! Klippte en liten lång lugg gjorde jag också, men det gör jag nog inte om, så jobbigt haha!

Nu ska vi kika på en ny serie och äta lite gotta. Helgmys mitt i veckan för vi ses typ inte förrän på lördag kväll.

OUTFIT DETAILS
Jeans Cubus – T-shirt Lager 157 – Kavaj Zara (gammal) – Laptopcase Printworks (initialerna är påklistrade, också från Printworks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats