Ida-Marie Isaksson

Kemisk Peeling

I samarbete med Akademikliniken Helsingborg

kemiska-peeling-helsingborg

ak-helsingborg

helsingborg_botox

helsingborg_kemisk-peeling

Idag har jag varit på Akademikliniken i Helsingborg som ligger precis vid Kärnantrappan och gjort en av deras kemiska peelingar. Min hy strålar av lyster just nu, men jag sitter med en sjuk son så jag har inte hunnit fota än! Kemisk peeling låter kanske lite hårt om man aldrig har testat men det är något av det bästa för att hålla huden fräsch med mycket glow. Min hy är tunn och känslig. Jag har t.ex haft problem med torrhet och rosacea men sedan jag börjat använda svaga syror för hemmabruk kontinuerligt så har jag inte haft några problem med det. I Samarbete med Akademikliniken ska jag nu göra en kur med peelings. De börjar med den mildaste peelingen – AK-peeling för att se hur min hy reagerar på den, sedan ska vi gå vidare med Mandelpeeling och Retinolbehandling (som jag längtar till den, har alltid velat prova!). Jag kommer såklart att berätta mer och utvärdera!

Om ni har några frågor så är det bara att ställa dem så ska jag svara så gott jag kan!

Efter behandlingen gick jag en sväng pop stan och hittade en riktigt drömmig jacka. Den kommer upp senare! Men först ska jag gå ut och gå lite med lilleman! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats