Ida-Marie Isaksson

Teddy Coat

teddy_jacka

teddy-coatflattered

Freeeeedag! Älskar denna dag så mycket. Min heldag för mitt egna företag där jag stylar och fotar, bokar in bud, planerar in möten eller bara fixar hemma. Förutom min ansiktsbehandling idag så har jag tagit emot en leverans av möbler och varit iväg på färghuset och kollat in kalkfärg inför ett kommande samarbete. Någon som målat med Jotun Lady och har tips? Tänkte måla imorgon! Jag sprang också in på H&M nere i city och hittade exakt det jag var på jakt efter. Nämligen en oversize teddykappa. Hur ofta händer det? HM-pris dessutom, Jippie! Jag hittar den inte på hemsidan men den fanns på L.O.G.G. och var helt nyinkommen tror jag för det var fullt ställ. När jag kom hem hade också mina nya skor från Flattered SS18 kommit med bud. Hur fina? Perfekt med lite mer stilrena outfits och som gjord för den vita oversize skjortan!

Nu ska vi laga en smarrig Indonesisk köttgryta, öppna en varsin lättöl och sedan se På Spåret (ja vi skulle nog passa bra som pensionärer!) Vad gör ni ikväll?

Trevlig helg! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Vi har målat fondvägg i sovrummet med den. Älskar färgen! Det är ju ett sånt liv i kalkfärg 🙂 Vi målade bara rätt på den vita väggen i två omgångar (så ingen grundfärg) då blev det asbra resultat fast att vi gått till mörkare gå från det vita. Lycka till!! // Natta i 63an

    1. idaisa

      Vi hade ju mörkgrå bas och vill ha ljusare, fast ändå grå (om du fattar vad jag menar haha) Så vi tog ett varv med en ljus bas och sedan grå ovanpå. Blev asbra! Vilken färg hade ni?

  2. Julia

    Hej!
    Vi har målat med den kalkfärgen i vår hall! Superenkel men drog mer färg än vi räknat då väggen sög åt sig färgen ganska rejält. Använde en stor fasadpensel. Ju slarvigare desto snyggare!

  3. Julia

    Hej!
    Vi har målat med den kalkfärgen i vår hall! Superenkel men drog mer färg än vi räknat då väggen sög åt sig färgen ganska rejält. Använde en stor fasadpensel. Ju slarvigare desto snyggare ☺️

stats