Ida-Marie Isaksson

Hånad för mina scones!

Hej på er! Har ni haft en bra dag?

Igår bakade jag scones hemma, så mysigt och gott till kvällsfikat! Jag åt med creme cheese för det var det enda vi hade hemma men godast är med smör, marmelad och ost!

Idag fotade jag lite rätter inför marknadsföring av nya menyer på hotellet. Jag blev direkt hånad för mina scones, haha! Jag tycker dem var rustika och fina 🙂 Jag tar inte ett steg innanför det köket även de ibland försöker lura mig att laga nått. Jag är värdelös på att laga mat. Bra på att smaka dock! Idag fotade jag en asiatisk rätt med dumplings som var helt galen (såklart provsmakades det!!) och en chokladfondant med vit choklad inuti. Ja ni hör ju, himmelriket! Den sistnämnda kommer att serveras exklusivt på Alla Hjärtans Dag <3.

Hoppas ni haft en bra dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats