Ida-Marie Isaksson

Nyårsoutfit

(null)

(null)

Jag ser verkligen fram emot att fira nyår med vänner här i Umeå. Att ha barnvakt och att umgås med vännerna vi bara umgås med en gång per år knappt. Laga mat, prata skit och bara hänga som man normalt gör. Alla är lediga och vänner som
bor i Sthlm kommer upp eftersom de är i Ö-vik och firar jul.  Önskar bara man kunde ha med Helsingborgsgänget på ett hörn också, vi saknar dem nu!
 
Jag kör en avslappnad klädstil iår. Höga kostymbyxor och antingen vit kashmirtröja eller storrandig skjorta upptill.  Mycket mer min stil än klänning faktiskt, men oftast så tvingar jag på mig nått fodral. Så det ska bli skönt att slippa!
Hoppas ni får en härlig dag imorgon! Ta hand om varandra! Gott Nytt År!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats