Ida-Marie Isaksson

Vår meny för nyår

Hej på er! Vi sitter och filar på menyn inför nyår för fullt och killarna ska snart ge sig ut i kriget för att hitta allt som behövs. Så vi får

Väl se om menyn fortfarande står när de kommer hem!
(null)
Bild: Fridasfood
Förrätt: Plock med löjromschips (mumma!) Har ni inte testat det så är det ett hett tips! Men tar bara salta potatischips, helst lantchips som är lite tjockare och portionerar ut små klickar gräddfil, löjrom, finhackad rödlök och dill/gräslök
på dem. En perfekt munsbit medan man sociaicerar, lagar mat och skålar i champagne. På vårt plockbord finns dessutom några favoritostar (Brillat Savarin, saint Agur, gryere), lite goda salamis (tryffel, fänkål) och och frukt.
(null)

Bild: alltid så inspirerande Diadonna

Varmrätt: Oxfilé med hasselbackspotatis och kantarellsås. 

Efterrätt: Frozen Margarita Pie

(null)

Hur ser er meny ut? Är ni laddade? ?
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Åh, högst upp på min lista stod löjromstoast eller liknande, men flera i sällskapet äter inte fisk/skaldjur så här blir det jordärtskockssoppa med parmachips till förrätt istället, gott det med men inte i klass med löjrom ?

stats