Ida-Marie Isaksson

I min shoppingbag

Innehåller annonslänkar i samarbete med Bubbleroom
(null)

(null)
(null)

(null)

Idag gjorde jag en "haul" på min instastory i samarbete med Bubbleroom.se. Dvs jag filmade när jag provade mina nyinköpta klädesplagg och länkade dem. Om ni vill se dem live så kan ni kika in på @idamarieisaksson. Här kommer alla plagg och länkar
för er som missade! Jag är så förtjust i vartenda plagg och känner att dem kompletterar min garderob bra. En kimono med det perfekta mönstret som passar till ex svarta outfits, übersnygg julklänning, perfekt blazer med extra breda och tjocka axelvaddar,
cool kjol med knyt och användbar blus!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats