Ida-Marie Isaksson

Migränmorgon

(null)

Fredag och meningen att jag skulle jobba hemma men jag vaknade med tidernas migrän och fick springa på toaletten när jag satte mig upp. Lite bättre nu men har en hemsk nackvärk så det är nog därifrån det kommer.
Har iaf efter några timmars mörker försiktigt försökt att plocka lite här hemma utan att anstränga nacken och fotat lite i det fina skymningsljuset. Hela veckan har gått i ett och jag hade så mycket planerat idag. Så jag blir så besviken när det
blir såhär, jäkla kropp! Imorgon ska vi ha lite kalas för Vincent med grannarna och på söndag har vi julfest med jobbet. Sedan är det jobb tills vi åker upp till Umeå på torsdag, samma dag som Vincent fyller år. Det är mycket nu och jag har inte
tid att ha migrän känner jag, men det är alltid då den kommer! 
Hoppas ni har en härligare fredag vänner! ❤️
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats