Ida-Marie Isaksson

Farväl, vi ses snart igen – Fotbollens baksida

(null)

(null)

Så var fotbollssäsongen slut och det kan man ju känna är skönt med semester och allt. Men fotbollens baksida är när ens bästa vänner flyttar. Ett tungt farväl och en tomhet som jag knappt vill tänka på. Våra Danskar! Oftast hinner man knappt säga
hejdå personligen, eller ens ha en avskedsmiddag som vi haft idag. Vi ska faktiskt ha två, lyckos oss! <3 Det är inte dem som lämnar denna säsong som man kommer att känna en stor tomhet efter, Peter och Julina som varit med oss alla år här I Helsingborg
och hon som tog mig under sina vingar när jag flyttade hit. Kommer sakna dem också! Men vi säger inte farväl, utan ses snart igen! 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats