Ida-Marie Isaksson

Thailand Prep

Innehåller affiliatelänkar
(null)

(null)

(null)

(null)

Om två veckor åker vi till Thailand. Jag har knappt hunnit fatta det, vi bokade ju nyss. Men jisses så skönt det ska bli med en semester! Riktigt länge sedan jag hade semester längre än en vecka nu, flera år sedan! Och riktigt ledig är man ju aldrig
när man jobbar som influencer. Även om man försöker så ser man ju fina fotovänliga motiv överallt, hjärnan är aldrig ledig. Jag ska iaf göra mitt allra bästa och njuta, fota och njuta i en härlig balans. 
Klänningen, den åker med till Thailand. Underbar färg! Finns massor i samma modell och färg här
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats