Ida-Marie Isaksson

Orange splash

Samarbete bubbleroom, innehåller annonslänk
 
 
Klick klick på denna orangea skapelse från Stylein! Blir perfekt på semestern
om en månad!
 
Fredag och hela huset är fullt av besök från Umeå. Jag har inte haft tid att sitta vid datorn på hela veckan och egentligen inte nu hella men jag har lite jobb att ta itu med och fredagar är ju den enda heldagen jag jobbar hemifrån. Det har varit en riktigt
hektisk vecka med full rulle från morgon till sen kväll. Ändå har jag inte hunnit med hälften av allt jag borde och jag har kommit i säng så sent. Idag fick jag sovmorgon och jag sov till 11!!! Snacka om att jag behövde det. Jag ska ta till vara på
helgen och försöka koppla av, nästa vecka är också fullsmockad så det gäller att passa på att återhämta sig, ladda sömn och energi när man känner att det är minus på kontot. 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats