Ida-Marie Isaksson

DIY Rustikt träbord

 
Mitt i höststädet fick vi ett ryck och ville testa att ta in vårt träbord till matplatsen inne. Det rustika träbordet har vi haft på uteplatsen och jag har hela tiden trott att det har varit för långt för vår lilla matplats, men jag hade helt fel, det var helt perfekt. Jag gick loss med slipen på borsskivan då den mörkbruna färgen där hade blivit vädersliten. Och resultatet blev över förväntan, vem kunde tro att ett billigt matbord från Jotex kunde transormeras till ett sånt här underbart rustikt gammalt träbord
 
Aluminiumstol trästol
 
innehåller affiliatelänkar
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats