Ida-Marie Isaksson

Tips på bra vinterkläder till barnen!

I samarbete med Jollyroom

 

I samarbete med Jollyroom har jag fått välja ut vinterkläder som JAG skulle vilja tipsa er om! Jag har valt två barnplagg som har fått bäst-i-test i flertalet tester och här kommer en liten recension om hur jag tänker när jag klär min lille och varför jag väljer dessa barnkläder!

 

Vi väljer alltid goretexsskor till Vincent. Dels för att de är lätta, vincent älskar att springa och vara aktiv. sedan är de extremt funktionella med goretexmaterialet som både andas och är vattentätt. Här nere i Skåne väljer vi den med lagom fodring, Superfit Snowcat, medan jag nog sklle välja Superfit Culusuk om jag bodde högre upp i landet. 

När det gäller overall tänker jag på hög vattenpelare & tejpade sömmar för att stå emot vind & vatten. Fodrade knän för att hålla vid lek och giftfria material och då är Dridriksson Migisi ett bra och pålitligt val. Jag kan tipsa om att den är väldigt stor i storleken och att den dessutom går att förlänga, så köp inte en storlek större och tänk att de ska växa i den ( det gjorde jag)

 

Winter is coming!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Toppen tips! Men hur tycker du overallen är i storlek? Min son är 2,5 år, och i klädet har han nu 92-98. Ska man satsa på en stl 90 eller 100? ?? tack för en bra blogg! ?

stats