Ida-Marie Isaksson

Rosa blazer och annorlunda krage

Inlägget innehåller en annonslänk i samarbete med Bubbleroom

 
 
 
 
 

 

Jag älskar skjortor med lite udda detaljer, som denna skjorta från Lindex! Den har puffiga, korta ärmar också, jättefin bara som den är. Har ni förresten sett Lindex nya shoppingapp? Jag blev positivt överraskad, den är bättre än alla andras och helt plötsligt ser man Lindex kläder på ett helt nytt sätt! Nog om det, förlåt om ni ruinerar er som jag själv råkade göra. Egentligen ville jag bara visa min nya Blazer från ICHI. Den är ROSA. Jag gillar inte rosa och har alltid sagt att jag inte passar i den färgen, vilket stämmer. Men denna gråaktiga rosa är en helt annan femma. Det blir en kall ton och helt plötligt blir det inte lika romantiskt rosa. Det passar mig bättre både i hudton och i stil. Den är av mjukt jerseymaterial men ändå tjockare än de flesta i samma klass. Så den håller formen och sitter snyggt. Culotte-byxorna kommer från Gina Tricot och på fötterna har jag nya boots från Flattered i veganskt läder (slutsålda).

Sista dagen på hotellet jobbad för den här veckan. Fredagar jobbar jag med det egna. Jag behöver verkligen sitta effektivt imorgon. Note to my self: inte städa! Även om det också behövs..hehe. Senaste veckornas sjukdom och happenings på jobbet har gjort att jag hamnat duktigt efter med det mesta hemma. Så imorgon ska jag vara effektiv!

 

Vi hörs!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats