Ida-Marie Isaksson

En fin gammal pall passar överallt

I samarbete med Ellos

 

Gamla mjölkpallar, träskålar och vindpinade plankor kan jag tycka är otroligt fint i scandinaviska ”stilrena” hem. Det får det att kännas lite varmare och mjukare på nått vis. Denna träpall klickade jag hem i två ex för några veckor sedan. Gillar den gamla känslan med hack och revor överallt som att den är riktigt gammal. Ett fynd måste jag säga!

Pall – KorgKuddar

 

Idag har vi har ”stormöte” på jobbet och firat lite dittan och dattan med massor av skumpa. Bland annat att vi fått priset ”Årets Franchisehotell”. Så skoj! Mina arbetskollegor är dem bästa så jag är inte alls förvånad!

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats