Ida-Marie Isaksson

Pioner och helgplaner

 
 
När vi får upp staket och har byggt ut uteplatsen på framsidan ska jag göra en liten rabatt på en sidan och där vill jag ha pioner bland annat. Hur fint att kunna skörda sina egna?

Jag mår fortfarande riktigt dåligt med illamående, huvudvärk och nacksmärtor så det blir en lugn dag för mig. Var så pepp på att åka och shoppa småpynt till gästrummet men det går bara inte. Jag får mysa på soffan istället! Jag har just skickat iväg de andra att handla inför middag med Annika, Poppe och Andy imorgon. Mexikanska smårätter (vi har funnit varandra i vår kärlek till koriander) och ölprovning ska vi ha. Sedan ska vi vidare på den här godingens födelsedagsfest. Ska bli så kul!

 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats