Ida-Marie Isaksson

Ellos rabattkod!

 
God morgon! Vi är i fixartagen här hemma. Igår när Vincent hade somnat hoppade vi i målarkläderna och målade om hela gästrummet. Det har ju varit sådär mörkt och trist, nu är det ljusare och mer luftigt. Det känns större och nu blir det roligare att inreda också, innan kändes det trångt med bara sängen därinne. Så nu ska jag börja kika på lite sängbord, pallar, lampor, prints, och hyllor och annat pynt. Så kul! Mindre kul är att min nacke som krånglat under tiden jag varit förkyld är riktigt dålig idag och jag har neurologiska symptom, så nu måste jag ta det lilla lugna med det fysiska om jag ska ha en trevlig semester. 
 
 
Sittkuddarna som vi har ute på baksidan kommer från Ellos och är så himla fina att mixa och matcha, finns i en massa olika färger och mönster här. Du får 2 för 149. Just nu får man 30% på alla hemtextilier på Ellos Home på hemsidan. Med koden 355449 från man 30 % på dyraste* varan – Gäller även varumärken, Fri Frakt. Tom 10/7.
 
De har startat sin stora sommarrea på inredning och annat här och det har börjat trilla inte magiska nyheter här
 
I Samarbete med Ellos
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Hej!

    Kikade in här och fastnade … du tar så himla fina bilder och är så duktig på inredning! Jag blir så inspirerad och vill bara fixa en massa här hemma haha. Älskar också linne och vill ha det på allt typ. Önskar så jag hade mer ork till kreativ saker. Förhoppningsvis kommer det. Hoppas du får en härlig sommar!

    Kram
    Lisa

stats