Ida-Marie Isaksson

Semesterplaner!

 

 
 
 Hej min vänner!
 

Efter en smått intensiv start på veckan med överlämning så fick jag igår semester och den startade vi på bästa sätt! Vincent kom instormande på mitt jobb och proklamerade högt att vi skule gå och köpa glass så det gjorde vi dirr! Det blev en mysig promenix på Kullagatan i Helsingborg och en skön glasstund på en parkbänk. Sedan gick vi in i en leksaksaffär så fick han välja en leksak och ett gosedjur som en liten sommarlovspresent. Succé! När vi kom hem blev det vattenkrig med grannarna som ni som följer mig på instastories (@idamarieisaksson) kan se en snutt av. Så himla kul hehe! Vi avlutade med grill och några kalla öl med närmsta grannen. 

 
 
Semesterplaner då? Jag älskar egentligen att inte göra så mycket planer utan att ta det lite som det kommer så att man inte behöver stressa över väder och sånt. Vi är chill-people! Nu föll det sig så att det ska vara ganska dåligt väder så då ska vi få lite målning gjort här hemma och sen bokade vi några dagar i Köpenhamn där vi ska bo och gå på Tivoli med Vincent. Någon som bott på hotellet där? Restaurangtips? Hit me!
 
Annonslänkar:
Blusen som så många frågat om är gammal och kommer från Zara! <3
Loungegruppen kommer från JyskUtemattorna från Jotex, (just nu 20% på alla utemattor!!) – Gröna kudden från Lagerhaus nyheter 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats