Ida-Marie Isaksson

Kaninlampa från Queeboo

Samarbete Jollyroom
 
 
Hej min kära läsare. Reser mig ett slag från sängen där jag parkerat med mailen sen jag kom hem. Jag skulle egentigen ha fotat men jag är så förbaskat förkyld att jag tror jag ligger kvar här till vidare. Rösten är borta, nacken stel och halsen känns som taggtråd. Jag har inte sovit en blund inatt, usch och fy!   
 
 
I brit på annat visar jag bilder från Vinnies rum. Vincents nattlampa som också kan användas som stol från Qeeboo är poppis. Den har en fjärris och kan blinka i alla möjliga variationer och färger. Discokaninen kallar vi den!  
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats