Ida-Marie Isaksson

Uteplats med pergola och 20 % rabattkod på Jotex!

Samarbete Jotex
 
 
 
 
 
 
I samarbete med Jotex har jag fått äran att skapa en härlig sommarstämning med utemöbler och mattor på vår ljuvliga terass. Perfekt för midsommarmiddagen och ljumma sommarkvällar med med goda vänner. Mmm som jag längtar efter det vädret nu! Den där lilla hörnan med en pergola ovanför hade jag först ingen aning vad jag skulle göra med. Grillhörna? Men när jag kikade runt på Jotex hemsida var det lätt att hitta inspiration från alla härliga bilder och då dök idén upp. Textilierna mjukar verkligen upp de hårda kanterna och raka linjerna, ett tips! Bordet och stolarnas kontrastfärg ger lite liv i allt det ljusa och sedan har jag snöat in lite på blått som går igen både i mattan och i dynorna på stolarna. Appropå mattor så är massor av snygga mattor är åter i lager på Jotex efter att ha varit slutsålda, bland annat den jag har under bordet som är en utematta, jag älskar den!
 
Jag har också fått en unik rabattkod bara för er –
Med koden 171372 från ni 20% rabatt på hela orden inkl möbler och mattor.
Koden är giltog t.o.m 20 juni. 
 
*Den kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter och gäller endast en gång per kund.
 
Länkar till möblerna:
Stolar – finns också i mässing, mässing, vit, orange – Matbord – Matta
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats