Ida-Marie Isaksson

Picknickbord och uteplatsen på framsidan

Samarbete Jollyroom
 
 
 
Godkväll fina följare! VILKEN DAG! Vi har ju varit i härliga Råå Hamn hela dagen och fotat med Mama. Ett repotage som kommer ut senare i höst. Sjukt intensivt med 3 kids och oss själva med 3 oliak klädbyten och olika plåtningar. Men riktigt kul! Allra roligast var att få göra det tillsammans med BFF Annika och henns fina kids <3 Kidsen var förresten tappra och så himla duktiga! Kl 17 var vi hemma och sedan har vi lekt här ute på framsidan hela dagen. Där hänger vi mest för vi har så himla trevliga grannar och Vincent har hittat en kompis och de springer mellan häckarna hela tiden och leker med varandras leksaker. Urmysigt! 
 
 
Picknickbordet från Woodlii kommer från Jollyroom.se.  och jag föll pladask för träslaget, det passar så mycket bättre in i vår stil jämfört med det romaniska/new england vita! Parasollet har jag ju pratat om tidigare när jag visade inspiration till uteplatser, så himla fint! Jag vill ha ett liknande till den andra matgruppen! 
Nu ska jag hoppa i säng, imorgon ska jag visa er ett stort samarbete jag jobbat på – en överraskning utlovas också! Kram på er!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emma

    Vi köpte de där bordet men jag har målat det en gång i vit utefärg då vi fick fläckar på bordet så snabbt. Men tok nöjd med det och parasollet 🙂

stats