Ida-Marie Isaksson

Parfymprovning med Sniph

 
 
 
Jag fick hem ett bud lite passande till morsdag från Sniph som är en prenumerationstjänst där man frå prova nya spännande parfymer som är lite ovanliga och exklusiva. Man har chansen att verkligen hitta sin signaturdoft och testa nya exklusiva märken från fina parfymerier världens över. Jag föll pladask för ”Trending Now” som är en parfym skapad av den ökände parfymkritikern i NY Times, Chandler Burr (jo man får en historia bakom varje doft!). Doften är lätt med noter som bubbelgum, örter & badskum. Toppnoten är Floral Fruit Chypre. Jag går och sniffar på mig själv konstant! Nått annat fiffigt är att till doftprovernamedföljer en smart och snygg lösning att förvara den i. Bara att klicka i, passar perfekt i handväskan! Ett fint tips till er som gillar dofter!

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats