Ida-Marie Isaksson

Säng i sammet och 2 meter sänggavel

 
 
 
 
Hej drömsängen, dig skulle jag nog sova ännu lite godare i! Hur cool är inte Carpe Diem Beds of Sweden’s nya design ”Dream Collection”? Kommer att komma i mörkblått, grått och havsblå också. Mäktig höjd på 2 meter och en exklusiv designkänsla. Vi har ju redan en Carpe Diem säng och den ska ju hålla en livstid så jag tror nog att M blir svårövertalad att köpa en ny för ca 92 tuss, men sänggaveln då kanske??? Den går loss på ca 14. Skulle också vilja ha lite fluffiga duntäcken och kuddar från detta märke, de tillverkar himmelska naturliga sömnmedel, det är jag ett levande bevis på. Världens skönaste!
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    vad är det för modell ni har på sängen nu ? Är det någon du rekommenderar ? jag är i färd med att köpa ny säng och letar tips =)

    1. idaisa

      Jag kommer inte ihåg om det är en kornö eller Sandö, oavsett så är det helt fantastisk. Sån stor skillnad att sova i den jmf med andra sängar. Vi längtar alltid efter den och det är så skönt att lägga sig på kvällen. Jag har blivit mycket bättre i rygg och nacke också efter att ha bytt säng och till ergonomisk kudde.

stats