Ida-Marie Isaksson

Intervju & lite bilder från huset

 
 
 
Nu är det helg. Eller jag iaf fredag. Jag ska jobba imorgon också då vi har ett brunchevent på jobbet, men det känns som lite nytta förenat med nöje då det är bloggare som är inbjudna till en nätverksträff. Jag älskar att nätverka! Nu är stylingen över och jag har aldrig haft ett så städat och cleant hus, ett rent nöje att fota då det inte är en enda vinkel eller vrå som är stökig. Ni som bloggar vet nog vad jag pratar om, man har alltid grejer överallt (precis som alla andra) som man måste flytta för att kunna fota utan det stör, det är därför man aldrig tar helhetsbilder, hehe! Garderoberna exploderar nästan nu.. haha!
 
… 
Det finns en intressant intervju med mig uppe på blogg.se nu! Jag har ju blivit premiumbloggare på my Everyday som du hittar i listen högst upp på blogg.se’s startsida. Du hittar mig cokså snabbt bland premiumbloggare på vänster sida på startsidan! Eller så följer du mig bara på bloglovin!
Nu ska vi beställa någon god mat, pizza för min del tror jag, så sjukt sugen på en tryffelpizza då jag har detoxat lite denna vecka. Ha en trevlig helg och klicka på hjärtat om ni gillar <3
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats