Ida-Marie Isaksson

Office chic

dsc_0655-3

dsc_0666

Hej finingar! Har ni haft en bra måndag? Det har jag. Härligt vårväder och en så himla bra dag på jobbet. Jag trivs så bra så jag måste nypa mig i armen. Visst är det en massa nytt jag håller på att lära mig och det kommer att ta tid. Det får ta tid. Jag har grymt stöd och gänget kring mig är så goa. Jag känner mig så välkommen. Livet kan liksom inte bli så mycket bättre! Älskar btw också att få klä mig i snygga kontorskläder varje dag, så det får ni nog stå ut med lite nu framöver!

Blazer ZaraBlus River Island – Byxor Six Ames

Idag blev det en heldag och nu är jag rätt mör. Ska snart krypa upp i soffan med mannen och kika på första avsnittet av Leif & Billy på SVT Play. Det är en kompis till mig som har skapat serien (Billy aka Klas) Så himla roliga och väl värt en titt, de driver med Norrlänningar om jag ska ge en liten hint.

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    vad är det du ska göra på ditt jobb ? Har för mig att jag läste vad titeln hette men blev nyfiken liksom vad det innebär i praktiken och vad du kommer att göra om dagarna =)
    Vore superkul om du ville berätta

stats