Ida-Marie Isaksson

Shelfie

dsc_0732-2

dsc_0733-3

Jag kan med lätthet säga att jag längtar ihjäl mig till flytten nu. Jag bryr mig inte lika mycket om att hålla ordning och fint här hemma. Det ligger saker lite här och där som ska kastas, säljas och packas ner. Damråttor också, hehe. En enda röra med andra ord. Inte världens roligaste miljö att fota i. Men i lördags röjde jag upp lite för att vi skulle få gäster och då passade jag på att snappa lite bilder. Ljust just nu är bra härligt alltså. Älskar att det är ljust så länge nu när vi ställde om till sommartid!

Hyllorna här är vi så nöjda med och jag längtar tills de får ta plats och målas om i det nya huset. Det är så roligt att flytta runt och fylla dem med en massa fina saker man har liggande hemma. Hoppas de får plats i gästrummet på övervåningen sedan så att jag kan köpa in ännu ett gäng till nedervåningen. De kommer från Ellos och tyvärr slutsålda men Ellos har ju mängder med annat drömmigt och de har ett nykundserbjudande där man får 50% rabatt på dyraste varan + fri frakt.

Hylla (slutsåld) – KorallPosterTimglas – Spegel Ikea – Vaser – Trälåda Granit – Fotoprint

*Erbjudandet gäller för dig som är ny kund och inte har handlat på 
Ellos de två senaste åren. Gäller vid nybeställning på kläder, skor, 
accessoarer, Beauty by Ellos, Sense of Karma, Northern Beauty, 
hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor på Ellos. Max 1 
gång/kund. T.o.m. 2017-07-31. Fri frakt gäller vid köp för minst 200 
kr (efter avdragen rabatt) och för normalpaket max 20kg (värde 
49,90). Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prissänkta varor. 
Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”. Vi reserverar oss för 
eventuella tryckfel. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats